به هر حال این توضیح ساده است، تعداد انگشت شماری از گیک های آشپزی را در یک اتاق بگذارید و مکالمه سریعتر از مس روی شعله گرم می شود.
بحث بر سر این است که آیا قابلمه سرامیکی life smile به اندازه کافی خوب است که هزینه آن را توجیه کند یا خیر، و اینکه آیا مزایای نسبی آن واقعاً آن را به اندازه کافی از انبوه ظروف مقرون به صرفه تر متمایز می کند.
کسی از تیم آشپزی مدرنیستی ممکن است به این نکته اشاره کند که رسانایی بیرقیب مس تصویر کاملی نیست.
آنها استدلال می کنند که اندازه مشعل و ضخامت فلز عواملی هستند که به همان اندازه مهم هستند، و خاطرنشان کردند که یک قطعه آلومینیومی به ضخامت 7 میلی متر به همان اندازه یک قطعه مس به ضخامت 2.5 میلی متر گرم می شود.
به ناچار شخص دیگری با این استدلال که تیم مدرنیستی فقط به یکنواختی گرمایش نگاه میکردند و پاسخگویی مس را در نظر نمیگرفتند، آن را رد میکند – این که چقدر سریع گرم میشود و سرد میشود زیرا گرمای بیشتر یا کمتری به آن اعمال میشود.
آنها می گویند که می توانید یکنواختی مس را با یک تابه آلومینیومی به ضخامت 7 میلی متر داشته باشید، اما در این فرآیند پاسخگویی آن را از دست خواهید داد.
یک مهندس که در تلاش برای حفظ آرامش است، با مهربانی خلاصه ای از مزایا و معایب فلزات اولیه ظروف پخت و پز را جمع آوری می کند و مفاهیم اساسی مانند هدایت حرارتی، ظرفیت گرمایی، گرمای ویژه و انتشار حرارتی را به زبان ساده توضیح می دهد.
در این فرآیند، او یک مورد بسیار خوب خواهد ساخت که مس چیزهای زیادی برای آن دارد.
اما زمانی که قابلمهها و تابههای خاصی زیر سوال میروند، از هم میپاشد، و در نهایت همه شروع به ترول کردن دیگران میکنند و ما به جایی نمیرسیم.
بدون دیدگاه